Press "Enter" to skip to content

Posts published in “سبک های نقاشی”

ترجمه‌ای تصویری برای شاهنامه

0
/ سعید خزایی سعید خزایی متولد ۱۳۵۸ همدان، کارشناس ارشد تصویرسازی از دانشکده هنر و معماری و در حال حاضر مدرس دانشگاه است. او همچنین برگزیده بوک شاپ بارسلونا اسپانیا است و در چندین نمایشگاه گروهی وانفرادی حضور داشته است.

مروري بر آثار نفيس کورش نوری از آکادمی هنرهای زیبای رم – ایتالیا

0
 

شايان ذکر است کورش نوري از جمله هنرمندان ايراني مقيم ايتالياست که توانسته با تلفيق نگاهي شرقي در زبان نو، بازآفريني تازه‌اي را در آثار تجربي خود جستجو کند.

فرم، ترکيب‌بندي، خط و بافت در آثار کورش نوري به نحو تحسين‌برانگيزي مورد توجه واقع شده و اين در حالي است که ساخت دقيق و ماهرانه‌ي آثارش از بداهگي تامل‌برانگيزي نيز برخوردار است.

«هایپر رئالیسم» یا فزون واقع نمایی

0

  پل نیوز: اگرچه در برخی موارد هنر به معنای تاکید بر جدا شدن از واقعیت است، اما سبک “هایپر رئالیسم” به طور کامل این مرز را از میان می برد. در حقیقت، نقاشی‌ها و مجسمه‌هایی که توسط هنرمندان هایپر رئالیست خلق می شوند تفاوتی با عکس‌های وضوح بالا ندارند. این در شرایطی است که برای خلق برخی نقاشی‌های هایپر رئالیسم تنها…

مروري بر پرتره هاي خياباني ديويد والكر

0
هنرمند ديويد والكر، مستقر در لندن با استفاده از اسپري رنگ، پرتره هاي از خود خلق كرده است. پرتره نقاشي اين هنرمند با استفاده از استنسيل و برس است. كارهاي اين هنرمند بيشتر از شخصيت هاي زنان الهم گرفته شده است. گردآوري و تنظيم: پریسا گندمانی

وَینست وَن گوگ یا فینسِنت ویلم فان خوخ (۱۸۵۳-۱۸۹۰)

0

یک نقاش پست امپرسیونیسم هلندی بود، که کارش تأثیر گسترده‌ای بر هنر قرن بیستم داشت. درواقع میتوان گفت آثار ونگوگ پیش زمینه ایی برای تولد مدرنیسم بود. دنیایی که ونگوگ به تصویر میکشید دنیایی متفاوت بود که به اهمیت نور و حرکت تاکید میکرد،دنیایی از خطوط و لکه هایی که بیانگر اضطراب و هیجان درونی هنرمند بودند .       وینست…

هارمنس رمبرانت ون راین (۱۶۰۶-۱۶۶۹)

0

  هارمنس رمبرانت ون راین نقاشی هلندی است که از برجسته ترین هنرمندان اروپا به شمار می رود،شهرت رمبرانت با پرده《درس کالبد شکافی دکتر تولپ》در سال ۱۶۳۲ آغاز گردید. در این نقاشی موفق شد حالت طبیعی و شخصیت افراد را با حفظ ارتباط آنها با یکدگیر به خوبی نشان دهد. به جرات میتوان گفت که رمبرانت از چهره های طلایی دوران باروک…

درباره “محمد علی بنی اسدی”؛ تصویرگر، نقاش

0

“محمدعلی بنی‌اسدی” کارشناس ارشد تصویرسازی و نقاش، تصویرگر و کاریکاتوریست نام آشنای ایران، سال ۱۳۳۴ در شهر سمنان زاده شد.بنی اسدی تا کنون بیش از ۸۰ عنوان کتاب ویژه کودکان و نوجوانان تصویرگری کرده است که از این میان می توان به کتاب های بادبادک و کلاغه،‌ خدا با دوستان خود صمیمی ست، قصه های شیرین موش و گربه اشاره کرد. او…

واقع‌گرایی یا رئالیسم

0

پریسا دهقانی: واقع‌گرایی یا رئالیسم در هنرهای تصویری و ادبیات، نمایش چیزها به شکلی است که در زندگی روزانه هستند، بدون هرگونه آرایش یا تعبیر افزون. این واژه همچنین برای شرح کارهای هنری که برای آشکارکردن راستی، چیزهایی چون زشتی و پستی را تایید کرده‌اند نیز به کار می‌رود. رئالیسم همچنین اشاره به جنبش فرهنگی میانه قرن ۱۹ دارد که از فرانسه…

مروری بر نقاشی های ارین هانسن

0

پریسا دهقانی: ارین هانسن هنرمند معاصر آمریکایی، سبک جالبی را در نقاشی منظره دنبال می کند. عمده کارهای او از مناظر طبیعی است و آنچه از ظاهر کارها پیداست سبک مورد علاقه اش #امپرسیونیسم یا دریافتگری است. این هنرمند جوان، سبک خود را #دریافتگری_آزاد یا Open-Impressionism نامیده است یعنی ترکیبی از دریافتگری، هیجان نمایی و هنر انتزاعی؛ که ویژگی تمامی این سبک…

برگی از هفت اورنگ ابراهیم میرزا

0

  یک نسخهٔ خطی مصور ارزشمند است، از منظومهٔ هفت‌اورنگ جامی، مشتمل بر ۲۸ نگاره، که در دوران صفوی، میانهٔ سالهای ۹۶۳ تا ۹۷۳ قمری، به دستور سلطان ابراهیم میرزا صفوی، برادرزادهٔ شاه تهماسب، و حاکم وقت خراسان، کتاب‌آرایی و خوشنویسی گردیده، و هم‌اینک در نگارخانه هنر فریر واشنگتن نگهداری می‌شود.ابراهیم میرزا برادرزادهٔ شاه تهماسب، که بسیار مورد توجه وی بوده و…

شام آخر | سالوادر دالی

0

    الهام پوریونس: #سالوادر_دالی (۱۹۰۴—۱۹۸۹) نقاش سوررئال، تصویرگر و طراح اسپانیایی، از مبلغان مشهور خردستیزی در هنر به شمار می رود. در طول سالهای ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۰ مذهب، علم و تاریخ جای بیشتری را در میان موضوعات آثار دالی اشغال کرد. بنابراین، در طی این سالها آثار معروفی را ارائه کرد که #شام_آخر یکی از آنها بود. از این حیث، می…

معلق نمایی در نقاشی

0

  تکنیک “معلق نمایی” بسیار مشابه تکنیک 3بعدی است و هر دوی آنها به نوعی چشم را فریب میدهند، تنها فرق آنها در مشخصات مربوط به جهت است. تکنیک 3بعدی تقریبا در همه جا (بر روی زمین، دیوار و …) قابل استفاده است در حالیکه تکنیک “از پایین به بالا” یک فریب و وهم فضایی است که از پایین دیده شود و…

نقاشی قهوه‌خانه

0

گردآوری و تنظیم، الهام پوریونس:‌ نقاشی قهوه‌خانه شیوه‌ای از نقاشی ایرانی است. این نقاشی، نقاشی روایی رنگ روغنی با درون‌مایه‌های رزمی، مذهبی و بزمی است که در اواخر قاجار و اوایل پهلوی همزمان با جنبش مشروطهٔ ایران، اوج گرفت. نمونه‌های قابل توجهی از آثار هنرمندان نقاشی قهوه‌خانه‌ای در موزهٔ رضا عباسی نگهداری می‌شود. مبداء این هنر، سنت قصه‌خوانی و مرثیه‌سرایی و تعزیه‌خوانی…