Press "Enter" to skip to content

Posts published in “معرفی هنرمند”

مروری بر آثار زیبای تذهیب هنرمند گرانقدر: “طاهره گلك”

0
سایت هفت هنر: هنر، نزد ایرانیان است بس! تذهیب در لغت زراندود کردن است و طلاکاری، و در عرف نسخه آرایی، به نقوشی گفته می شود منظم، که با خطوط مشکلی و آب طلا کشیده و تزیین شده باشند و رنگ دیگری در آن به کار نرفته باشد. "طاهره گلك" با مدرک كارشناسي ارشد هنرهاي تجسمي از دانشگاه علم و فرهنگ از هنرمندان جوان خوش ذوقی هستند که این هنر را با عشق و هنرمندی زنده نگه داشتند، به تماشای آثارشون می پردازیم:

چهل و یک اثر تماشایی از استاد غلامرضا پروینی

1

بی تردید مرور یکجای آثار یک هنرمند می‌تواند تصویر کامل‌تری از آفرینش‌گری و مرتبه‌ی والای هنری‌ش را فراهم نماید. از این رو با مساعدت استاد غلامرضا پروینی رسانه‌ی هفت هنر این افتخار را دارد که میزبان آرشیو قابلی از تصاویر آثار نفیس ایشان باشد. برای این هنرمند مردمی آرزوی تندرستی داریم و امیدواریم در آسمانه‌ی هنر همیشه بدرخشند.

آثار تجربی، تماشایی و متفاوت “ندا دانایی”

0
بهترین شیوه ی شناخت یک هنرمند؛ مرور آثارش است.  "ندا دانایی هوشیار" هنرمندی است که سال‌ها برای دل خودش نقاشی می‌کشیده است. وی به تازگی آثار تجسمی تجربی‌ش را در این نشانی برای بازدید علاقمندان به اشتراک گذاشته است:

زندگی با طعم “گس”

0

?در چند سال اخیر، چندین بار شانس این را داشته ام که از نزدیک شاهد اجراهای خیابانی گروه " گس" باشم. استمرار خستگی ناپذیر حضور این گروه دونفره، در بازار، پیاده روها، فروشگاه ها و کافه های رشت، در پنج سالی که از تشکیل شان میگذرد، به ویژه حضور ایشان در بسیاری از تولدهای سورپرایزی و حتی در ایام کرونایی که در کوچه ها و زیر پنجره خانه ها برای ایشان مینواختند و میخواندند، عاملی شد که تا آنها را بتوان از شناخته شده ترین هنرمندان رشتی معاصر نزد عموم مردم دانست. شهرتی که به لطف دوربین های موبایل تماشاگران و انتشار گسترده فیلمهای اجراهایشان در فضای مجازی، فراگیرتر هم شد.

مروری بر روی جلدهای طراحی شده توسط علیرضا طیاری

0

علیرضا طیاری در سال 1376 با رتبه ممتاز دیلپم با گرایش گرافیک را از هنرستان حرفه ای ولی عصر رشت گرفت. همچنین موفق به اخذ کارشناسی هنر از دانشگاه هنر دولتی اصفهان در سال 1380 شد. وی طی دو دهه گذشته با ناشران و جراید بسیاری (به ویژه نشریات جامعه‌ی پزشکی شمال ایران/اشاره مستند) همکاری داشته است. طیاری همچنین در سال 1386 با صفحه‌آرايي نشريه نظام پزشکي برگزيده‌ي جشنواره مطبوعات (بخش گرافیک) شد و مورد تقدیر هیات داوران قرار گرفت.

یک اتفاق خوب برای شهر رشت

0
گروه موسیقی خیابانی "گس" اولین ترانه ی خود را منتشر کرد.

از اتفاق‌های خوب تازه هنری شهر رشت؛ شکل‌گیری موسیقی "گروه گس" است که با رویکردی صمیمانه و مردمی تلاش می‌کند برای "حال خوبِ شهر" موسیقی خیابانی را به میان مردم ببرد. اعضای هنرمند گروه گس طی ماه‌های گذشته با حضور در محله‌های شهر رشت به اجرای موسیقی خیابانی پرداختند که مورد توجه مردم شهر رشت قرار گرفته است.

گفتنی است اولین ترانه این گروه پاسخ درخوری است به انتظارات مردم شهر رشت که با هم می‌شنویم:

شعر خواني استاد محمود طياري و اجراي هماي پرواز در کلبه‌ي چوبي

0
??? همای مستان: پیر آموزگار من امشب رسید در بر من واژه‌های خوش عطر و بوی استاد همیشگئ من محمود جان طیاری امشب برای نخستین بار پیچیده در کلبه‌ی کوچک چوبئ و انگار همه ی این چوب ها و درختان و برگ ها و باغ هم به گوش نشستند به پای واژه واژه های سرا پا سرشار از عشقشان...

مروري بر آثار “کامران روستا”

0
کامران روستا متولد ایران است. این هنرمند جوان و گرافیست ایرانی، آثار زیبا و متفاوتی را با تلفیق هنر سنتی ایرانی و مدرنیته خلق می‌کند. هنرمند جوان ایرانی خوشنویسی و نقاشی‌های قدیم را با عکاسی و گرافیک در هم آمیخته و آثار زیبایی بوجود آورده است. او با استفاده از هنرهای سنتی ایرانی، نقاشی‌های قهوه خانه‌ای، زنان قاجارو موتیو های ایرانی، خطوط نستعلیق المان‌های ایرانی اصیل اثارش را طراحی می‌كند.

مروري بر آثار نقاشي و طراحي “پرواز ميرزايي، هنرمند اصفهاني”

0
پرواز ميرزايي از فارغ التحصيل هنرستان سادات در زمینه هنرهای تجسمی و از فارغ التحصیلان دانشگاه نقش جهان در گرایش نقاشی ایرانی است، که در زمينه هاي مختلف هنرهاي تجسمي فعاليت دارد. وي در کارنامه‌ي هنري خود شرکت در نمايشگاه‌هاي متعدد تجسمي را ثبت کرده است. آثار عکاسي اين هنرمند اصفهاني در پيوندهاي زير قابل مرور است.

زندگی‌نامه و فعالیت هنری استاد “حسنعلى دفترى”

0

محقق و مترجم: بانو قهرماني ///// استاد “حسنعلى دفترى” نوازنده ی برجسته ی سه تار و از نوازندگانِ چیره دستِ برنامه ی وزین تکنوازان، در سال ۱۲۸۹ در تهران، به دنیا آمده، پدرش “نوراللَّه‏ خان دفترى” از شیفتگان موسیقى اصیل ایرانى بود و خود در تمام كنسرتهایى كه توسط اركستر انجمن اخوت داده می شد با علاقه‏ ى وافری، شركت می كرد.…

خواب های یک آدم با دو دنیای متفاوت (اين گفتگو براي اولين بار در سايت هفت هنر منتشر مي‌شود.)

0

متن کامل  گفتگوی استاد اردشیرپژوهشی  با حمید بهرامی هنرمند ایرانی مقیم آمریکا

حمید بهرامی، فارغ التحصیل رشته نقاشی از دانشگاه هنر تهران است که از سال ۱۳۸۷به امریکا مهاجرت کرده است. برنده بهترین فیلم انیمیشن خارجی از گردهمایی سالانه اسیفای آتلانتا ۲۰۰۸، کسب عنوان اثر برگزیده و مدال برنز از جشنواره یومیوری شیمبون سال ۱۹۹۴ ژاپن و برنده بهترین فیلم ایرانی از پنجمین دوسالانه بین المللی انیمیشن تهران ۱۳۸۶ بخشی از افتخارات وی است. بهرامی در حال حاضر به عنوان طراح مفهومی همکاری خود را با برخی شرکتهای تولید انیمیشن در امریکا ادامه می‌دهد.

آبان نودوپنج حمید بهرامی برای برگزار کردن نمایشگاهی از آثارش  به تهران آمده بود. بعداز سال ها فرصت دیداری دست داد و در این دیدار گفتگویی مفصلی داشتیم بخش ابتدایی این گفتگوبا عنوان "خواب های یک آدم با دودنیای متفاوت" در دوهفته نامه ی هنرهای تجسمی تندیس چاپ شد(تندیس شماره 337 آبان 95) اما به زعم من، حمیدبهرامی و بعضی از دوستان که متن کامل گفتگو را خواندبودند بخش دوم گفتگو دربرگیرنده ی  مطالب مهم تری بود و به قول معروف گفتگو در نیمه ی دوم، گل انداخته و خواندنی تر شده بود. به هر روی بخش دوم این گفتگو منتشرنشده باقی ماند تا امروز. اخیرا دوباره آن را مرور کردم و دیدم اگرچه مدتی از این گفتگو گذشته اما موضوع بحث وآنچه که گفته و شنیده شده هنوز از تازگی و طراوت برخوردار است و خاص یک مقطع زمانی محدود نیست که تاریخ مصرف داشته باشد. به همین جهت برای انتشار دوباره ی آن به صورت کامل اقدام کردم.

 ازحمید بهرامی به خاطر وقتی که گذاشت، از مصطفی مکبری به خاطر دراختیار گذاشتن عکس حمید بهرامی با تصویرمردکابویی، ازدوست فرهیخته ام علیرضا طیاری، سردبير سايت هفت هنر به خاطرهمت بلند و لطف بی کران شان ممنونم.

                                                                                                  اردشیر پژوهشی

                                                                                       بهمن هزاروسیصد ونودو هشت       

پنجاه عکس از عليرضا طياري

0
موبایل گرافی، به گونه‌ای از عکاسی گفته می‌شود که در آن دوربین موبایل به جای دوربین‌های حرفه‌ای عکاسی بکار رفته باشد. آثار عکاسي فوق به روش موبایل گرافی عکاسي شده است و در  نمایشگاه مجازی عکس گروهی 20 فریم در 20 نگاه، طي سال هاي 1396 تا 1398 انتخاب و به نمايش درآمده است.

مروري بر ويژگي‌ آثار مازيار اصغري (گرافيست آگاه)

0
  چند ویژگی تحسین برانگیز در شیوه‌ی هنری مازيار اصغري: ۱. سوژه‌هاي انتخابي مازيار اصغري با مناسبت‌های اجتماعی و چالش‌های انسانی به روز است. وي با مناسبت هاي مختلف به ارايه اثر مي‌پردازد و به پديده‌هاي اجتماعي، انساني و ... واکنش نشان می‌دهد. او هنرمندي با خبر از اکنون زمانه است.

شاهزاده‌ خانمی شیفته‌ی هنر

0

شاهزاده فخرالنساء زید (۱۹۰۱-۱۹۹۱) نقاش و مجسمه‌ساز اهل ترکیه است و برای نقاشی‌های بزرگ انتزاعی خود مشهور است. اولین بار نقاشی را با پرتره یی از مادربزرگ خود به سن چهارده سالگی آغاز کرد. در سن نوزده سالگی با نویسنده یی به نام “عزت ملیح دوریم” ازدواج نمود و طی سفر ماه عسل به اروپا با سبک های نقاشی اروپایی آشنا شد.…

اَندی وارهول Andy Warhol

0

  هنرمند، نویسنده، عکاس و فیلم‌ساز پیشروآمریکایی، از بنیان‌گذاران هنر پاپ دههٔ ۱۹۵۰ در ایالات متحده بود. او شناخته‌شده‌ترین چهره هنر پاپ و دارای اندیشه‌های بسیار آوانگاردبود. اندی وارهول چهره ای عمده در جنبش هنر تصویری موسوم به «پاپ آرت» است. او به سال ۱۹۲۸در ایالت پنسیلوانیا به دنیا آمد. پدر و مادرش مهاجرانی از امپراطوری اتریش-مجارستان سابق و اسلواکی امروزی بودند.…

مروري بر آثار نفيس کورش نوری از آکادمی هنرهای زیبای رم – ایتالیا

0
 

شايان ذکر است کورش نوري از جمله هنرمندان ايراني مقيم ايتالياست که توانسته با تلفيق نگاهي شرقي در زبان نو، بازآفريني تازه‌اي را در آثار تجربي خود جستجو کند.

فرم، ترکيب‌بندي، خط و بافت در آثار کورش نوري به نحو تحسين‌برانگيزي مورد توجه واقع شده و اين در حالي است که ساخت دقيق و ماهرانه‌ي آثارش از بداهگي تامل‌برانگيزي نيز برخوردار است.

بازگشت مظهر خالقی به وطن پس از ۳۸ سال

2

آهنگساز مجتبی میرزاده دومی احتمالا حسن یوسف زمانی سومی مصطفی کسروی   مظهر خالقی متفاوت‌ترین سبک موسیقایی را با بقیهٔ سرشناسان موسیقی کرد ارائه کرده‌است؛ سبکی که از موسیقی فولکلور کردی دور بوده و بیشتر به سبک موسیقی سنتی فارسی شباهت دارد. ترانهٔ «نسیم پاییزی» در میان طرفداران او بسیار مورد ستایش قرار گرفته‌است. مظهر خالقی (باقر خالقی) ۱۸ شهریور ۱۳۱۷ در…

یک اتفاق بد خوشحال کننده!

0

هفت هنر: برای اولین بار از زمان راه اندازی سایت هفت هنر، طی بیست و چهار ساعت گذشته، سایت http://art-seven.ir به دلیل ترافیک بالای بازدید کننده و حجم زیاد درخواست از دسترس خارج شد. البته بعد اطلاع از این توقف ناخواسته، به پهنای باند سایت هفت هنر افزوده شد تا همچنان بتوانیم به نقش خود در اشاعه‌ی فرهنگ و هنر ادامه دهیم،…

زندگی‌نامه و فعالیت ‌هنری محمود محمودی خوانساری

2
[audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/01/CQADBAAD3QADU-s4Ub7o6lM9X_ubAg.mp3"][/audio] [audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/01/30130236_.mp3"][/audio] [audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/01/Mahmoud-Mahmoodi-khansari-Morgheh-Shabahang.mp3"][/audio]  

محقق و مترجم:‌ بانو قهرمانی

معرفي و مروري بر آثار هنرمند ارجمند: “محمد پورکند” به مناسب برگزاري نمايشگاه نقاشي در يادبود سالگرد زلزله کرمانشاه

0

“محمد پورکند” نامی که برای  کودکان_سر_پل_ذهاب یادآور مهری بسیط و آموزشی مداوم در عرصه ی نقاشی است. استاد خودآموخته ی ۵۴ ساله ای که هنر نقاشی را از سال ۷۴ آغاز کرد و با تلاشی وافر در مسیر پرفراز و نشیب هنر گام برداشت و از هیچ زحمتی رویگردان‌ نبوده و با آموختن تکنیکهای مختلف از جمله آب مرکب، آبرنگ، رنگ‌روغن و…

صندلی‌ها از بهمن_محصص

0

بهمن محصص نقاش، مجسمه‌ساز و مترجم پیشروی ایرانی/نقاشی‌های آوانگارد بهمن محصص از آثار معتبر نقاشی مدرن ایران محسوب می‌شود.محصص از پیشگامان طراحی صحنهٔ تئاتر در ایران بود؛ او نمایش صندلی‌ها اثر اوژن یونسکو را به روی صحنه برد. او برای این نمایش تعدادی صندلی دکوراتیو و اکسپرسیو طراحی کرد که وقتی کنار هم قرار داده می‌شدند جنگلی آبستره را به ذهن متبادر…

مروری بر آثار طراحی “نوشین وفایی اول”

0

درباره هنرمند: “نوشین وفایی اول” متولد 1370 ساکن ارومیه می‌باشد. وی دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی منابع طبیعی، گرایش جنگلداری است. از دوران کودکی به طراحی علاقه داشته و از سال 1394 به طور جدی طراحی را آغاز کرده است. وی در تبیین دیدگاه‌‌اش گفته است: “نظر من اینه که در وجود همه‌ی ما، استعداد و توانایی‌هایی نهادینه شده است که هرکدام…

احمد اسفندیاری

0

  احمد اسفندیاری (زاده سوم اردیبهشت ۱۳۰۱ تهران — درگذشته ۲۹ اسفند ۱۳۹۱ تهران) نقاش نوگرا احمد اسفندیاری از پیشگامان نقاشی مدرن ایران و از معدود بازماندگان نسل اول نقاشان نوگرا، از پدر و مادری کرمانی با تباری مازندرانی که خویشاوند نیما یوشیج (علی اسفندیاری) بودند ، زاده شد. پدر و مادر وی هر دو هنرمند بودند؛ پدرش خطی خوش و صدای…

یک فروردین زادروز سید علی صالحی

0

  ( زادهٔ ۱ فروردین ۱۳۳۴ خوزستان ) شاعر و نویسنده صالحی از پایه‌ گذاران جریان موج ناب و شعر گفتار در شعر معاصر و یکی از دبیران (قبلی) اصلی کانون نویسندگان ایران است. او از چهره‌های مطرح و شناخته شده در شعر معاصر فارسی است. وی در خانواده‌ای کشاورز در روستای مرغاب از توابع ایذه به دنیا آمد. پدرش کشاورز، شاعر…

درباره “محمد علی بنی اسدی”؛ تصویرگر، نقاش

0

“محمدعلی بنی‌اسدی” کارشناس ارشد تصویرسازی و نقاش، تصویرگر و کاریکاتوریست نام آشنای ایران، سال ۱۳۳۴ در شهر سمنان زاده شد.بنی اسدی تا کنون بیش از ۸۰ عنوان کتاب ویژه کودکان و نوجوانان تصویرگری کرده است که از این میان می توان به کتاب های بادبادک و کلاغه،‌ خدا با دوستان خود صمیمی ست، قصه های شیرین موش و گربه اشاره کرد. او…

دنیای رنگارنگ مهرآسا، همدلی یک کودک با کودکان زلزله زده در کرمانشاه (همراه لینک عضویت در کانال این کودک هنرمند نوع‌دوست)

0

مهرآسا: در زلزله ی کرمانشاه خیلی از مردم بی خانمان شدند خیلی از کودکان معصوم وپاکدل یتیم شدند خیلی از حیوانات هم کشته شدند پاییز امسال یکی از تلخ ترین وغم انگیزترین پاییزها بود برایم دلم میخواهد برای این کودکان پاکدل لبخند بوجود بیاورم دلم میخواهد دلشان را خوش کنم تا از این غم و اندوهی که دارند دربیایند هرچند که در…

درباره ی علی‌اکبر دهخدا (زاده ۱۲۵۷ تهران – درگذشته ۷ اسفند ۱۳۳۴ تهران)

0

  ادیب، لغت‌شناس، سیاست‌مدار و شاعر ایرانی است. او مؤلف و بنیان‌گذار لغت‌نامه دهخدا نیز بوده‌است. علی‌اکبر دهخدا در سال ۱۲۵۷ خورشیدی در تهران دیده به جهان گشود. اگرچه اصلیت او قزوینی بود، اما پدرش خان باباخان که از ملاکان متوسط قزوین بود، پیش از زاده شدن وی از قزوین خارج شده و در تهران اقامت گزیده بود. هنگامی که او ده…

دکلمه ی شنیدنی با صدای مهرداد قربانی (شاعر) وحشی بافقی

0
کمال‌الدین‌ بافقی‌ متخلص‌ به‌ وحشی‌ از شعرای‌ زبردست قرن دهم است‌. وی‌ در اواسط نیمهٔ اول قرن دهم در بافق‌ به دنیا آمد و تحصیلات‌ مقدماتی‌ خود را در زادگاهش‌ طی کرد. او در مدت عمر مانند خواجهٔ شیراز از مسافرتهای دور و دراز احتراز می‌جست و جز به کاشان و عراق سفر نکرد. وحشی‌ بافقی‌ در حدود سال‌ ۹۹۹ هجری‌ قمری ‌درگذشت. مزار وی در محلهٔ سر برج یزد در برابر مزار شاهزاده فاضل، برادر امام هشتم قرار دارد. آثار باقیماندهٔ وی عبارتند از دیوان اشعار، مثنوی خلد برین، مثنوی ناظر و منظور و مثنوی فرهاد و شیرین که این آخری به علت فوت وی ناتمام ماند و قرنها پس از او وصال شیرازی آن را به اتمام رساند.

قطعه موسیقی؛ ویولن در شوشتری، نوازنده: هنرمند ارجمند، کوهیار شمشیری

0

    معرفی هنرمند: آقای کوهیار شمشیری از شهر آمل، استان مازنداران هستند. ایشان با سازهای مختلف همچون ویلون و قانون و … می‌نوازند و در کنسرت های بسیاری شرکت داشتند. گفتنی است؛ آقای جواد شمشیری در زمینه‌ی شعر صاحب ذوق و هنر هستند و کتاب شعرشان با عنوان “شراب محبت” به چاپ رسیده و شعر زیبای دل نشین میهن‌پرستانه شان را…

هنر سوخت نگاری روی چوب

0

تصاویر فوق از آثار زیبای هنرمند گرامی،‌ خانم سمیرا وکیلی می‌باشد. در توضیح تکنیک مورد استفاده در تزیینات روی ساز یا همان سوخت نگاری روی چوب باید گفت: این تزیینات از طریق هویه روی چوب یا هر وسیله چوبی (جعبه یا انواع سازها) قابل طراحی و اجرا هستند. در این روش استفاده ای از رنگ نمی شود و طراح فقط با حرارت…

معرفی و مرور چند عکس از جمشید فرجوند فردا؛ عکاس هنرمند کردستان

0

هنرمند دیار گروس دانش‌ آموخته رشته نقاشی از دانشگاه تهران است و سال‌ ها به صورت حرفه‌ای به عکاسی مبادرت ورزیده و در کارنامه درخشان فعالیت حرفه ای وی ، بیش از ۱۵۰ عنوان افتخار و جوایز که از جشنواره‌ های داخلی و خارجی به دریافت آنها نائل آمده ، چشم نواری می نماید. وی عکاسی را هنر خلق اثر برشمرده و…

مروری بر آثار پزشک فرهیخته هنرمند: افشین خداشناس.

0

    در تکاپوی آشنازدایی و خلاقیت نگاهی به نمایشگاه دست سازه های فلزی افشین خداشناس؛ “ترانه های منجمد” از میان دود و ترافیک و هیاهوی بی پایان شهر و خیابان های پر ازدحام و سنگ فرش خیس و چترهای باز و دست های مشت شده از سرما و آجرچین خزه بسته و کوبه های مفرغی درب های چوبی و بام های…

آشنایی با ژان-باتیست اوژن ناپلئون فلاندن نقاش و معمار و خاورشناس و سیاستمدار فرانسوی

0

پریسا دهقانی: ژان-باتیست اوژن ناپلئون فلاندن (به فرانسوی: Jean-Baptiste Eugène Napoléon Flandin) (زاده ۱۵ اوت ۱۸۰۹ ناپل – درگذشته ۲۹ سپتامبر ۱۸۸۹ تور) نقاش و معمار و خاورشناس و سیاستمدار فرانسوی بود. ژان باتیست اوژن ناپلئون فلاندن نگاره‌ای از اوژن فلاندن اوژن فلاندن در سال ۱۲۱۷ خورشیدی (۱۸۴۰ میلادی) در زمان محمدشاه قاجار با همراهی معماری به نام پاسکال کوست به ایران…

زندگینامه فریدون مشیری

0

ارسال متن از، نازی تارقلی زاده: فریدون مشیری در سی ام شهریور سال 1305 در یک خانواده اصیل و فرهیخته در تهران به دنیا آمد. جد پدری مشیری، ازصاحب منصبان سرشناس لشکری در حکومت نادرشاه افشار بود و پدربزرگ مادریش یکی از شاعران به نام در دوره ناصری به حساب می آمد . با چنین پیشینه خانوادگی مشیری در کودکی پیش از…

مرروی بر آثار استاد مهرداد صدری

0

استاد مهرداد صدری در سال۱۳۴۲ در اصفهان و در خانواده ای هنرمند به دنیا آمد پدرش معلم بود. پدرش هنگامیکه به عشق و علاقه ی وافر او به نقاشی و طراحی پی برد وی را از ۱۲ سالگی به استادانی چون رستم شیرازی سپرد. اوآثار فراوانی از هنر را نشان داده که از نظر خلاقیت و قدرت تخیل، رنگ آمیزی و قلمگیری…

فریده لاشایی

0

فریده لاشایی (زاده ۱۳۲۳, شهر رشت – درگذشت ۶ اسفند ۱۳۹۱) نقاش نوگرای، نویسنده و مترجم ایرانی. او را به پرده‌های انتزاعی معاصرش می‌شناسند. مهمترین کتاب او رمان شال بامو است و از دیگر آثارش می‌توان به ترجمه نجواهای شبانه ناتالیا گینزبورگ و گلهای هیروشیما از ادیتا موریس اشاره کرد. ناصر تقوایی قصد داشت فیلمی دربارهٔ زندگی و آثار او بسازد که…

“اندی گُلدزورثی” (Andy Goldsworthy)

0

گردآوری یگانه قدیریان: “اندی گُلدزورثی” (Andy Goldsworthy)، عکاس، مجسمه‌ساز و پیکر تراش بریتانیایی دست به تحولی جالب در تخصص خود زده است. این بار او به جای تراشیدن سنگ و فلز، برگ، شاخه‌های درختان، سنگ‌های رودخانه، گلوله‌های برفی و خلاصه هر شیء جالب توجهی که در طبیعت به آن برخورد کرده است را به عنوان لوازم و اسباب کارش به کار گرفته…

من همان خط‌ ام، مروری بر آثار مریم جاودانی

0

  من همان خط‌ ام / مریم جاودانی ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ سایت “هفت هنر”: در تصویرسازی شعر، شعر و تصویر مکمل یکدیگرند و گاهی تصویر، ناگفته‌های شعر را بیان می‌کند و بر آن می‌افزاید. مریم جاودانی نیز در مجموعه‌ی اخیر خود با عنوان «من همان خط‌ام» با همین رویکرد اقدام به خلق تصویرهایی برای برخی از ابیات شعرای معاصر نموده است. او…