Posts published in “کرونا”
?"شوپنهاور" معتقد بود که تفاوت فرهنگ غرب با فرهنگ شرق در گرایش اولی به "زندگی" و دومی به "انکار خواست زندگی" است و این که انسان با رهایی از هراس نابودی و تنش حاصل از خواست یا انکار خواست زندگی است که به آرامش می رسد. "نیچه" تحت تاثیر آرای شوپنهاور و خواست زندگی، نظریه خود را درباره خواست "قدرت" و "اَبَرانسان" ارائه کرد ولی از آن بخش از آرای شوپنهاور که انکار خواست زندگی و مرگ اندیشی شرق را ستایش میکرد، رویگردان بود و آرزو داشت کاری کند که مردمان صدها بار بیشتر به زندگی بیاندیشند و این میسر نمیشود مگر به یافتن معنایی برای زندگی ..... "کسی که چرایی زندگی را یافته، با هر چگونه ای خواهد ساخت" دنیای سرشار از تکنولوژی جدید با مدیریت مردن، اندیشه اصیل در باره مرگ را بیهوده ساخته است. این بیهودگی به بیهودگی زندگی در عصر مدرن منجر میشود.
? بنظرم وقت آن رسیده است که بتدریج در مورد بررسی چراییِ سطح گستردگی بالای ابتلا و مرگ ناشی از کرونا در ایران، از نگاه خطی علت یابی مقصرانه ( یعنی صرفن بحث واکسیناسیون، که البته از مهمترین عوامل است ) دست کشید و از منظر شبکه ای و چند عاملی به این مسئله توجه داشت تا بتوانیم در روزهای آینده و در آستانه و میانه فصل سرد سال که در پیش رو داریم، دچار غافلگیری بزرگ دیگری نشویم.
کسانی كه واكسن هاى فايزر و مادرنا رو دريافت كرده يا منتظر نوبت هستند ، و صدها ميليون انسانی كه در دنيا با اين واكسن هاى جديد mRNA based فرصت برگشتن به زندگى نسبى نرمال پيدا ميكنند شايد خوب باشد كه بدانند اين شانس دوباره را در اصل مديون يك زن مهاجر بنام Katalin Kariko هستند .
?️ *فردوسی در قرنطینه:* چنین گفت فردوسی پاکزاد چو خواهی که هر دم بیابی مراد بزن ماسک بر چهره ، دستت بشور سر و کار تو تا نیفتد به گور
بفرما،تقدیم به شما زایرِ بی کعبه ی روزگار:
? به بهانه اخبار زیاد شدن آمار خودکشی در کشور؛
من جامعه شناسم و نه معلم و سخنران در حوزه انگیزش و توصیه و نصیحت.بااین حال، حال بد امروز جامعه به من می گوید از خطاب قرار دادن مردم جامعه ات نترس و اگر سخنی را نیکو می دانی به آنها بگو.
حالمان عالیست !
اعلام نظر و نگرانی هیات مدیره محترم سازمان نظام پزشکی لاهیجان و سیاهکل در ارتباط با افزایش میزان ابتلا به COVID-19 در استان گیلان
0همان طور که آگاهید بحران کرونا در ایران که با فاصلهی زمانی اندک از دو استان قم و گیلان آغاز شد؛ با توجه به اهمیت و تاثیرش بر همگان؛ به عنوان موضوع باز رسانهی هفت هنر مطرح و پیگیری میشود.
در میان تیترهای پرشمار مرتبط با اخبار کرونا و فعالیتهای انجام شده؛ پویایی سازمان نظام پزشکی لاهیجان و سیاهکل در برخورد با همه گیری کرونا، چشم گیر و کم نظیر است.
در واقع میتوان گفت علاوه بر ثبت اولین شهید کادر پزشکی در مواجهه با همه گیری کرونا (پرستار مهربان زنده یاد نرجس خانعلیزاده) از شهر لاهیجان؛ اولین تشکل مردم نهاد مبارزه با تبعات اجتماعی کرونا در شهر لاهیجان با عنوان کام بک به اهتمام سازمان نظام پزشکی لاهیجان تشکیل شده است.
بدیهی است هر گونه فعالیت فرا سازمانی یک نهاد در ارتباط دقیق با خط و مشی و ذهنیت مدیریت ارشد آن تحقق مییابد. از این رو نام پزشک مردمی و دلسوز شهر لاهیجان "دکتر مهران قسمتی زاده" در مقام ریاست و تبیین گر اهداف عالیه سازمان نظام پزشکی لاهیجان و سیاهکل در کنار هیات مدیرهی محترم این سازمان میدرخشد.
با توجه موارد پیشگفت؛ رسانهی هفت هنر انعکاس و انتشار نظرات کارشناسی دکتر مهران قسمتی زاده و همکاران محترم هیات مدیره سازمان نظام پزشکی لاهیجان و سیاهکل برای اثرگذاری بر جریان اطلاعات درست؛ به عنوان بخشی از مطالبهی عمومی و مردمی از نهادهای مسوول را در رسالت خود میداند. از این رو توجه شما را به متن نامهی زیر جلب میکنم.
?با جان مردم رنگینکمان درست نکنید!
?الوین تافلر ( Alvin Toffler)، نویسنده و آینده پژوه آمریکایی است که برای آثارش در زمینههای انقلاب دیجیتال انقلاب ارتباطات و فناوری شناخته می شود. تافلر در کتاب موج سوم، حرکت جامعه صنعتی از مرحله تولید کالا به سوی عصر اطلاعات و تسلط کامپیوتر بر حیات اقتصادی و اجتماعی را پیشبینی و مراحل گذر کشورهای توسعه یافته از انقلاب صنعتی(موج دوم) به عصر اطلاعات (موج سوم) را توصیف کرده بود.
????در یونان باستان دو ژانر نمایشی وجود داشت: کمدی ها با پایانی خوش و تراژدی ها با پایانی غم انگیز
روزبه گلشن در سوگ پدر این چنین نوشت: نفس بابا تنگ شده. بابای ادیب و خوش سخنی که برای هر موقعیت شعری حاضر در جواب داشت، بابای حافظ شاهنامه، بابای روزی یک حکایت از گلستان سعدی در تابستانهای بچگی هامون، بابای عاشق شاملو، بابای "برکت از کومه رفت رستم از شاهنومه رفت"، بابای نقال شاهنامه برای بچه های فامیل، بابایی که رستم قصه هاش با رخش لری صحبت می کرد و دیو سفیدش به زبون محلی فامیل مادرم، بابای متصدی گرفتن فال حافظ در نوروز و یلدا، بابایی که وقتی فال بد می یومد ترک زمین می کرد و یک فال نو می گرفت.
کمیتهی اجتماعی مبارزه با کرونا (ک ا م ب ک) گروهی مردمنهاد، کاملا مستقل، غیر سیاسی و غیر دولتی است. زنجیرهی مهربانی کامبک از اسفند ۹۸ با حلقههای معدود بافته شده و به پشتوانهی کمکهای مردمی، هر روز بر حلقههای آن افزوده میشود. هدف کامبک یاری رساندن به افرادی است که به واسطهی انتشار فراگیر ویروس کرونا، به انحای مختلف از جمله بیماری، از دست دادن شغل، از دست دادن سرپرست خانواده و امثال اینها، مورد بیمهری روزگار قرار گرفتهاند. کامبک میکوشد تا امید به آینده را در اقشار آسیبدیده از کرونا زنده نگاه دارد و از این رو به کودکان و زنان سرپرست خانوار، نگاهی ویژه دارد. ما معتقدیم برای داشتن جامعهای سالمتر و شادتر و برخورداری از فردایی بهتر لازم است که این زنجیرهی مهربانی بزرگ و بزرگتر شود.
? 《جهان پس از کرونا 》
سایت هفت هنر از هنرمندان و هنر دوستان عزیز در جای جای ایران و ایرانیان مقیم خارج کشور دعوت می نماید به هر طریق ممکن نسبت به حمایت از گروه مردمی کام بک که در سایه سازمان نظام پزشکی شهرستان لاهیجان و سیاهکل با اهداف والای انسانی تشکیل یافته است؛ اهتمام فرمایند.
(سندي براي ادعاي ذيل در دسترس نيست.) مخترع ماسک، ایرانیان باستان بوده اند و آن را “پنام” میخواندند … این روزها به خاطر پیشگیری از ابتلا به ویروس کووید 19 از “ماسک” استفاده می شود. بدنیست بدانیم که: در ایران باستان شخصی که به حضور شاه شرفیاب میشد؛ می بایست پارچه ای را جلو دهان بگیرد که به آن “پنام” گفته میشد.…
بیانیه انجمن بازیگران خانه تآتر در هنگامه بیداد کرونا
دکتر مهران قسمتیزاده، رییس نظام پزشکی لاهیجان-سیاهکل و عضو هیات مدیره انجمن پزشکان عمومی ایران
▫️برگزاری مراسم عزاداری در دورانی که روزبهروز حتی به آمار رسمی ابتلا و مرگ در اثر #کووید_۱۹ افزوده میشود، نشانی از تدبیر ندارد.
"ف"...مثل فردوسی ..."دریغ است ایران که ویران شود" "ف" ...مثل فارسی..."فارسی شکر است" "ف".... مثل فوتبال..."ایران نمیخواد حذف بشه" "ف".... مثل فرزند..."عشق" "ف"... مثل فردای ایران..."امید"
/////////دکتر حمید اخوین
در خانه بمانیم، چرا؟ کانال هفدانگ: "برای روبروشدن با مسئلهٔ کرونا، به هر مرجع معتبری که رجوع کنید، یک نتیجه میگیرید: اینکه تو خونه بمونید و مدام مراقب باشید که ویروسِ بالقوه رو منتشر نکنید. اگه واقعاً همهٔ ما بتونیم این کار رو انجام بدیم، هر کدوممون انگار جون صدها هزار نفر رو نجات دادیم.
خیابانِ این روزها ، حالِ عجیبی دارد… خبری از بساطِ دست فروش ها نیست ، کسی هفت سین و ماهی گلی و سنبل نمی فروشد ، خبر از سبزه های تازه و سرشار ، خبر از هیچ هیاهویی نیست… این روزها “قرنطینه” حرفِ اول و آخر را می زند و بس! این اسفند را نمی شناسم؛ انگار تمامِ هیجانِ اسفند را در…
عواقب کرونا در گفتوگو با لی ادلکورت، متخصص پیشبینی روندهاMarch 11, 2020
///نویسنده: مارکوس فرز|ترجمهی حسام امامی
/// لی ادلکورت، متخصص پیشبینی روندها، میگوید واگیر کرونا به «رکود جهانی عظیمی که تا کنون تجربه نشده» خواهد انجامید اما در نهایت به بشریت اجازه خواهد داد ارزشهای خود را از نو بچیند.
او به مجلهی معماری و طراحی داخلی آنلاین «دزین» میگوید این ویروس در حال ایجاد یک «قرنطینهی مصرف» است و تأثیر شگرف فرهنگی و اقتصادی برجا خواهد گذاشت.
میگوید مردم بالاجبار به زندگی با داراییهای کمتر و مسافرترفتنهای کمتر عادت میکنند چون این ویروس زنجیرهی تأمین جهانی و شبکههای حملونقل را مختل میکند.
کاربران رسانه هفت هنر ضمن آرزوی تندرستی برای شما، در این کانال تلگرامی پاسخ برخی سوالات رایج درباره بیماری ویروسی اخیر منتشر میشود: @Nazar و وبسایتی که سازمان نظام پزشکی ایران برای آموزش آنلاین درباره کرونا راه انداخته: https://corona.ir/