آبشار کمردوغ در قلعه رئیسی مرکز بخش چاروسا از توابع شهرستان کهگیلویه در زمره زیباییهای طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد بهشمار میرود اما برای گردشگران ناشناخته ماندهاست.
Posts published in “گزارش تصویری”
استان کهگیلویه و بویراحمد ۰۳/۰۱/۱۴۰۰
عکاس: میثم مرتضوی پور
سوم فروردین 1400
گزارش تصویر از هما میرزایی
خیال قشنگیست؛
شنیدن صدای خشخش برگها،
بر زیر پاهایمان...
قدم زدن دو نفرهمان، در پاییز!
اما هنوز؛
نه تو آمدهای،
نه پاییز...
#عباس_معروفی
هر پاییز در جنگل قدم میزنم؛
تا چهرهام را با باران بشویم،
برگی زرد
برگی سرخ
برگی شعلهور چون آتش،
از خودم میپرسم
بهراستی اینها برگاند یا اندیشههای درختان؟!
آیا جنگل هم اندوهگین میشود
و گریه میکند ؟
آیا جنگل هم خاطرهها را درک میکند
آیا درد میکشد
آیا ناله میکند؟!
آیا درختان گذشتهشان را
بهخاطر میآورند؟!
پیگیر این پندارم که اهل قلم دو اقلیمِ ارمنی و آذری، چرا آنگونه که انتظار میرود، در برابر سرنوشتِ انسانِ معاصرِ خود احساس مسئولیت نمیکنند. هموندان دو اقلیم دست در خود گشودهاند، هم به سودِ سیاسیونِ حاکم، وگرنه بازندهٔ بزرگ همهٔ جنگها، مردماند.
باز هم نخستین برف پاییزی در خون گرم مردم بیپناه گلگون و جنگ کوچک به جنگ بزرگ بدل خواهد شد. جنگ در سکوتِ موذیانهٔ شرق و غرب. شیون کلاغها و سفیران و پیشگویانِ گزندهٔ جنگ را نمیشنوید!؟ جنگ بزرگ در راه است اگر آن تدبیرِ مؤثر جهانی کارگر نشود. همهٔ نشانهها خبر میدهند که درگیری خونین در وسعتی بیش از این پیشِ روست.
نهادهای مسئول و جهانی خاموشاند. غرب در قرنطینهٔ سکوت و شرق در لذتِ تماشای محض! مردم دو منطقهٔ یاد شده، بیشتر خویشاوندان ما به شمار میروند تا نزدیکانِ چپ و راستِ دیگر قدرتها. در این فتنهٔ تحمیلی باید اهل قلم ارمنی و آذری همگون و همگرا، صدای واحدی داشته باشند: صلح!
افسانهٔ شیرینِ ارمنی و فرهادِ کُرد و نظامی تفرشیِ گنجه نشینِ شاعر را به یاد آورید. پیوند تاریخی ارامنه و آذریها هم بخش عظیمی از تمدن ایران زمین است. در حیرتم که نهادها و کانونهای مستقل اهل قلم این دو خطه چرا خاموشی برگزیدهاند، یا شاید صدایشان به جایی نمیرسد. در برابر بیداد جنگ، ما نیز وظیفهای سرشتی داریم که غفلت از آن ، ندامتی غیر قابل جبران را رقم میزند. بسنده کردن به یکی دو اطلاعیه، تاریکی تحمیل شده را دفع نمیکند. دعوتِ جهانی روشنفکران به دفاع از صلح، کمترین کاری است که از «کلمه» برمیآید، اما نهایتاً مؤثر خواهد افتاد در حدِ خود.
عکاس: جمشید فرجوند فردا
به اين فکر میکردم اگه قرار بود بجای هر بیمارستانی یه گلخونهی بزرگ بسازن و چند تا پرنده نه تو قفس که آزاد و به میل خودشون، با انتخاب و اختیار، توی فضای اون گلخونهها میچرخیدن، اصلا کسی مریض میشد؟ یا مثلا اگه کسی مریض میشد بهش تجویز میشد روزی سه بار بره بشینه گوشهی این گلخونهها و فقط نگاه کنه رنگها…
گاها کلام براي آنچه ميبينيم و بيان احساسي که برانگيخته ميشود؛ نارساست. انتخاب موزيک اين کليپ، برگرفته از شکوه و جلوهي آثار تازهي طراحي استاد اردشير پژوهشي (آقا نقاشي) است که به سرچشمهي زندگي نزديک است و شرقي و ايراني است.
بهار خواب گنجشکی است در ارتفاع کم...
گزارش تصويري به شيوهي موبايلگرافي از هنرمند گرامي پرواز ميرزايي از شهر اصفهان ميباشد. شايان ذکر است موبايلگرافي، به گونهای از عکاسی گفته میشود که در آن دوربین موبایل به جای دوربینهای حرفهای عکاسی بکار ميرود.
عکس ها به شيوه ي موبايل گرافي از پرواز ميرزايي
عکس ها به شيوه ي موبايل گرافي از پرواز ميرزايي
[audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/09/سمفونیِ_رشت_بازارِ_رشت_رادیونواحی.mp3"][/audio]
بهقول حسین نوروزی «در شمال و جنوب ایران، شرق و غرب، شهری به قدر رشت توش زندگی جریان نداره؛ از قیافهی مردمش تا رنگ و بو و هوا. رشت، ارض موعوده به نظرم.»
[audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/09/سمفونیِ_رشت_بازارِ_رشت_رادیونواحی.mp3"][/audio]
گزارش از: هاله
مروري بر آثار عکاسی “احسان نیکفرجام” برندهء مدال طلای جشنواره عکس بینالمللی خیام، مدال افتخار جشنواره بریستول انگلیس و چند جشنواره دیگر
0آثار درخشان "احسان نیکفرجام" از چشم اندازها و مناظر، در انعکاس زيباييهاي ایران موفق و نادر هستند. چهار فصل سال، کوير، آبشار، انسان، درخت، آسمان، شب، خانه، گل، رودخانه، مه، دريا، کشتي، معماري ايراني و گل از جمله موضوعات مورد توجه اين عکاس هنرمند هستند.
عکسهاي "احسان نیکفرجام" ويرايش رنگي خوبي دارد و اغلب عکسهاي وي از کادربندي خوب و کمپوزیسیون فکر شدهيي برخوردار است.
همدان – روستای تاجآباد سفلی (رسولآباد فعلی) در شهرستان بهار همدان و در شرق گردنهٔ اسدآباد و در نزدیکی جادهٔ همدان به کرمانشاه قرار گرفته است. اما آوازه این روستا نه به خاطر آب و هوای خوب بلکه به خاطر فعالیت فرهنگی و کتابخوانی اکثر مردم روستا در ایران است. وجود کتابخانهای با ۶۰۰۰ جلد کتاب و علاقه مردم روستا به کتابخوانی…
شايان ذکر است اين دوره به اهتمام گروه آموزش های آزاد دانشگاه هنر-دانشکده هنرهای تجسمی در تابستان98 برگزار ميشود و استاد اردشير پژوهشي (از اساتيد مطرح دانشگاه هنر) عهدهدار تدريس اين مهم هستند. گروه هفت هنر اين کوشش فرهنگي کم نظير را ارج مينهد چرا که فعليتهايي اينچنين، بسان جويباري پاک؛ ريشهي فرهنگ و هنر اين مرز و بوم را سيراب…
اولین و قدیمی ترین محله شهر رشت ، محله ساغری سازان رشت میباشد . در منابع معتبر از جمله قدیمیترین نقشهی شهر رشت منسوب به ذوالفقارخان مهندس كه به سال 1249 خورشیدی تهیه شده نام این محله وجود دارد. در این نقشه به حمام ساغریسازان، مسجد ساغریسازان، بازار ساغریسازان، گذر ساغریسازان، بقعهی آقا سیدعباس و مسجد و مدرسهی حاج سمیع اشاره شده است. همچنین رابینو در كتاب «ولایات دارالمرز ایران» كه در سال 1917 میلادی منتشر كرده به منارهی مسجد ساغریسازان یا همان گلدسته و بقعهی ساغریسازان اشاره كرده است و اینها بدان معناست كه این محله و بناهای یاد شدهی آن بیش از یك و نیم قرن قدمت دارد. ساغری در لغت به معنی نوعی چرم دباغی شده و نیز نوعی كفش مخصوص علما و طلاب است. بنابراین نام این محله برگرفته از فعالیتهای صنعتگران و كسبهی آن در قدیم بوده (و نزدیكی آن با محلهی دباغیان نیز بدین دلیل قابل توجیه است) ولی امروزه این راسته به مشاغل دیگری اختصاص یافته است. در این محله مشاهیر و چهرههای علمی بسیاری پا به عرصه گذاشته و هركدام تاكنون خدمات ارزندهای به جامعهی بشری ارایه دادهاند كه از جمله باید به پروفسور مجید سمیعی، دكتر آذر اندامی و… را نام برد. هرچند ساختوسازهایی جدید در جایجای این محله به چشم میخورد، ولی همچنان اصالت خود را حفظ كرده است و هر كسی در گذر از این محله فضاهای قدیمی رشت را احساس میكند. هنوز هم بازار ساغریسازان با ابنیهی قدیمی و تاریخی یادآور دورهی قدیم شهر رشت است.
قطعهاي از کتاب “با Ellie در واشينگتن دي. سي” پانوشت سفر آمريكا؛ (از بخش “بعد از صبحانه“): «گفتم اگه حوصله كني، يك چيزهايي بهت ميگم؛ اگرچه ميدونم گوشِت بدهكارِ اين حرفها نيست! جهانِ سرمايه در اينجا بارِ اقتصادي، فرهنگي داره، كه روي كاكلِ ستارههاي پولسازش ميچرخه، زشت، زيبا، سياه يا سفيد، هركه از راه ميرسه كافيه سُرنا رو از سرِ گشادش با…
تهیه و تنظیم گزارش: شکیبا بهی زادیان
نقاشی بر روی درختان کهنسال و پوسیده در اصفهان جانی دوباره به خیابان ها بخشید .🌳🌳🌳خیابان کمال اسماعیل اصفهان 👇 گزارش از: پريسا گندماني
بانو قهرمانی … حتما سریالهای هزاردستان و شهرزاد رو یادتون میاد. لاله زار قدیم و قدم زدن روی سنگفرش خیابونای خلوت، تک و توک ماشینهای رنگ و وارنگ و درشکهها. چهار رکن برجستهی سریال هزاردستان و سینمای ایران، عزتالله انتظامی، داود رشیدی، محمدعلی کشاورز و علی نصیریان، و بازی ممتازشون. شهرک تلویزیونی_سینمایی ایران (غزالی) همون جاییه که میزبان خیلی سریالها و فیلمهای…
گزارش از هاله
گزارش از: بانو قهرمانی
شهرداری تهران به مناسبت عید نوروز به زیباسازی و تزئین شهر میپردازد. از اتفاقای خیلی خوب امسال "جشن نور" پارک ملت است و بازدید از این هنر زیبای شهری، مستلزم شبگردی می باشد.
به مرور گوشه هایی از این درخشش شبانه می پردازیم:
بانو قهرمانی
گزارش تصویری از کوچه امید(ی)
(خ آزادی. خ استاد معین، خ دستغیب شرقی، )
[audio mp3="http://art-seven.ir/wp-content/uploads/2019/03/4_476830619276411291.mp3"][/audio]
به گزارش سايت هفت هنر، دست سازهايي از هنرپردازان جوان گيلاني در شهر باران؛ سيما رياحي، ليلا بازرگان، جيران مهربان،ريحانه معتمدي، افسانه ابراهيم زاده و سحر عسکري در کافي شاپ باکا از 15 تا 19 اسفند 97 به نمايش گذاشته شد، که مورد استقبال خوب شهروندان و هنر دوستان واقع شد. گزارش تصويري از اين دستسازها را با هم مرور مي کنيم:
➖ ➖ ادامه تا پنجشنبه شانزدهم اسفندماه ➖ ➖ گالـــــــری فرزاد ➖
عکس ها از: عليرضا طياري
فرشهای ارزنده کاخ نیاوران تهران
گزارش از: پرواز
عکس ها از پرواز
عکاس: پريسا دهقاني (کارشناس عکاسي)
عکس ها از: عليرضا طياري
عکسها از: پرواز
عکس ها از: عليرضا طياري
گزارش تصويري از: بانو قهرماني
عکس: علیرضا طیاری
عکس ها از یگانه قدیریان (دانش آموختهی ارشد هنر گرایش نقاشی و مدرس) باداب سورت، مجموعهی چشمههای شگفت انگیز که دومین اثر طبیعی ملی ایران بعد از کوه دماوند است. این نوع از چشمههای پلکانی طبیعی تنها در معدود نقاطی از کرهی زمین وجود دارند. چشمههای پلکانی باداب سورت در مرز میان سمنان و ساری واقع شده است. این بادابها که…
عکس ها از علیرضا طیاری
عکسها: ریحانه معتمدی
بوستان مینیاتور تهران بوستانی در شرق تهران است که با هدف نمایش ماکتهای مینیاتوری آثار میراث جهانی ایران که در فهرست یونسکو به ثبت رسیدهاند، ساخته شدهاست. وسعت این پارک حدود ۳ هکتار است. این بوستان در شمال خیابان جانبازان (گلبرگ) و شرق خیابان کرمان قرار دارد. ایده این پارک از باغهای ایرانی رونوشت شدهاست. در فاز نخست ماکت تخت…
عکس ها از: بانو قهرمانی
عکس ها از: ریحانه معتمدی
عکس و گزارش از: بانو قهرمانی
ارسال از: نازی تارقلی زاده
عکس ها از: علیرضا طیاری
عکس ها از: خانم سجادی (هنرمند کارشناس نقاشی)
عکسها: بانو قهرمانی
عکس های زیبا از: عکاس ارجمند؛ ایوب قادری (جزیره کیش)
عکس های زیبا از: الهام پوریونس (شاعره ارجمند)
عکس های دیدنی از: بانو قهرمانی
عکس ها از: بانو قهرمانی
عکسها از: ریحانه معتمدی
عکس از: هنرمند ارجمند احد اسدی
عکس ها از: طاهره گلك (هنرمند ارجمند با گرایش تذهیب)
گزارش تصویری از: علیرضا طیاری
عکس ها از: یگانه قدیریان (مدرس هنر و نقاش)
عکس ها از: نازی تارقلی زاده (نقاش و محقق) صدا صداي شكفتن صدا صداي بهار صداي چلچله چشمه صداي پاي بهار صداي كف زدن برگها كه ميخوانند سرود سبزترين سبزه در هواي بهار سرود سرخ شقايق كه مثل فواره كشيده است سر از حوض و بركه هاي بهار سرود آبي و سبز و طلائي گلها تنيده درنفس ونغمه و صداي…
ارسال از: پریسا گندمانی
عکس ها از: یگانه قدیریان (مدرس هنر و نقاش)